Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya bukan nak jadi hero atau apa. Saya tahu di luar sana ramai lagi yang memerlukan pertolongan dan dalam kesusahan. Kita ada berjuta juta penduduk, dan dengan menghulurkan bantuan walau hanya RM1 akan dapat membantu dan permudahkan segala urusan ADAM AKBAR.

Kita tahu janji Tuhan itu pasti. Apabila kita permudahkan seseorang, Tuhan juga akan permudahkan urusan kita.

Seorang kanak2 yang pintar mendapat 5A untuk UPSR yang bernama ADAM AKBAR berusia 14 tahun sedang dalam keadaan yg SANGAT KRITIKAL. Kerana beliau sedang menghadapi penyakit SCOLIOSIS (saraf tunjang intramedulari ASTROCYTOMA GRED 2) bermula dari TUMOR semenjak berusia 8 tahun dan hingga kini amat memerlukan bantuan DANA bagi tujuan untuk membuat pembedahan secepat mungkin atau jika tidak, beliau boleh menyebabkan MAUT menurut pakar.


Antara banyak banyak penyakit, penyakit SCOLIOSIS disebabkan tumor saraf tunjang INTRAMEDULARI (Astrocytoma Gred 2) adalah sesuatu penyakit amat jarang sekali berlaku didalam BERJUTA JUTA PENYAKIT. 

Kos pembedahan hampir mencecah RM1 JUTA Ringgit Malaysia dan pembedahan akan dilaksanakan di HOSPITAL JOHNS HOPKINS, U.S.A FLORIDA dan disana sahaja mempunyai pakar pakar untuk penyakit SCOLIOSIS. 

Buat masa ini tarikh pembedahan adalah pada 20 September 2016.


Dan Hingga kini masih lagi mempunyai masalah kewangan kerana kos yang terlalu tinggi menurut ayah beliau iaitu Encik Akbar Ali.

Kepada yang ingin menyumbang, boleh menyumbang kepada akaun saya, 

Mohd Hadi Putera Bin Halim. (514422311183-Maybank Account ). Sekiranya terdapat keraguan dan ingin mengambil berat, boleh terus hubungi Encik Akbar Ali ayah kepada pesakit ditalian 0176202642.

Mohon dapat diwar-warkan dan disebarkan kepada semua. 

Terima Kasih.

Adi Putra