Assalamualaikum dan salam sejahtera, seperti telah diumumkan sejak beberapa bulan lepas akhir sampai waktu untuk abang menguruskan Kak Ngah Mira Filzah ditemani abah serta emak Kak Ngah untuk berangkat ke Mekah mengerjakan umrah. 

adi putra dan mira filzah mengerjakan umrah
Kami berangkat ke Mekah awal pagi 2/6/2016 menaiki pesawat Airasia daripada KLIA2. Insyaa Allah kami akan menyambut ramadan di Mekah dan kemudian akan ke Madinah untuk menziarahi Baginda Rasulullah SAW.

gambar mira filzah bersama keluarga di Mekah
Jadual memang sibuk untuk kami berdua tetapi tidak menjadi alasan untuk menjadi tetamu ALLAH seperti yang telah dijadualkan. Abang baru sahaja selesai shooting telemovie D’kayangan manakala Kak Ngah Mira masih sibuk pengambaran Meh Sandar Pada Ku.


Jangan lupa untuk menonton slot samarinda TV3 bermula 31/5/2016 pada hari Isnin – Rabu, jam 10 pm lakonan Abang dalam drama Lambaian Ramadan. Juga lakonan Kak Ngah Mira dalam slot lestari TV3 bertajuh Ketupat Palas Mr Handsome yang juga akan ditayangankan dalam bulan Ramadhan.

Terima kasih kepada peminat yang datang dari jauh dan dekat menghantar kami di KLIA2. Terima kasih juga kepada rakan media dan blogger yg kongsikan berita kami.

Terima kasih

Adi Putra